32 dagar till debut

Idag gick jag upp för att gå morgon PW, vilket gick bra. Jag var väldigt trött först när klockan ringde, men det gäller att ha pannbenet med sig. När jag kom hem kokade jag min efterlängtade gröt (favoritmålet på dagen). När jag stod i hissen på väg till jobbet och jag böjde mig ner så så sprack mina byxor! Haha! Men det är verkligen inte för att jag är tjock eller så, dom var tydligen slitna bara. Upp igen och byta sen ett nytt försök att dra sig till jobbet. Tur att vi var i god tid imorse när det hände.


Det var sista dagen på månaden idag vilket innebär extra hårt arbete, vilket är kul för jag blir typ helt tom i skallen efter en sån dag. 

Efter jobbet väntade gymmet tillsammans med Elin. Vi körde bröst biceps idag, sen avslutade jag med cardio på trappan. 

Väl hemma har jag bara duschat, ätit, plockat i och ur diskmaskinen, packat ALLT inför morgondagen och förberett både för kvällen och morgonen. 
För mig ser typ varje kväll ut så. Det är skönt att ha allt förberett och klart så jag slipper stressa på morgonen och heller inte glömma nått onödigt.

Imorgon står klockan ännu tidigare för då ska jag upp och gå till Nordic Wellness för att köra 1h cardio samt mage innan jobbet. 

Godnatt! 


Till top